16:00 të martën dhe 18:00 të premteve

Lajme lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare, aktualitete, intervista dhe muzikë, për, nga dhe rreth komunitetit tonë shqiptar në Melburn.

4pm Tuesdays and 6pm Fridays

Local, national and international news, current affairs, interviews and music, for, by and about our Albanian community in Melbourne.

Facebook https://www.facebook.com/3zzzalbanian/

Instagram https://www.instagram.com/albanianradiomelbourne/